luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Primarii liberali îl vor președinte pe Iordache

Primarii liberali din județ îl vor președinte pe Ion Iordache și dezmint că ar pleca din partid în cazul în care acesta ar prelua conducerea filialei județene. Ipoteza că mai mulți primari ar pleca din partid a fost lansată de susținătorii fostului președinte, Dan Vîlceanu.

Primarul liberal de la Drăgotești, Vili Pasăre, a fost unul dintre primii despre care apropiații lui Vîlceanu au spus că va pleca la PSD. Acesta dezminte informația și declară că îl apreciază pe Ion Iordache și-l consideră un mare câștig pentru PNL Gorj.

Vili Pasăre, primar Drăgotești

Și primarul de la Bumbești Pițic consideră că Iordache ar fi un mare câștig pentru PNL și că știe să aducă rezultate bune în alegeri.

Irina Cojocaru, primar Bumbești Pițic

Deși au apărut informații că ar trece la PSD, primarul din Bâlteni exclude această posibilitate dacă Iordache preia conducerea. Acesta ar fi plecat dacă la PNL Gorj ar fi rămas Vîlceanu și susținătorii lui.

Vasile Vlăduleanu, primar Bîlteni

Situația din PNL Gorj s-ar putea tranșa săptămâna viitoare când Biroul Permanent Național al partidului ar trebui să dizolve Biroul Județean. Senatorul Ion Iordache a declarat că acela va fi momentul în care se va întoarce în partid.

Loredana Sava

sursa

Latest Posts

Parteneri Media