vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Reabilitarea energetică a Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” prin PNRR

Primăria Municipiului Târgu Jiu se pregătește să reabiliteze Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”. Contractul este finanțat prin PNRR și are o valoare de peste 1,4 milioane de euro.

Investiția se referă la îmbunătățirea izolației termice a clădirii și utilizarea de surse regenerabile de energie, prin reabilitarea fațadei și montarea de panouri solare. Scopul este de a reduce costurile pentru energia termică necesară funcționării instituției.

“Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu intră în reabilitare, urmărindu-se, în special, creșterea performanței energetice. Peste 1,4 milioane de euro este valoarea proiectului cu finanțare prin PNRR, iar acesta prevede izolarea termică a clădirii, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie PVC cu geamuri tristrat și acoperire low-e, înlocuirea radiatoarelor și conductelor, reabilitarea și modernizarea sistemului de producere a agentului termic, dar și a instalațiilor electrice – iluminat și prize, boilere pentru apa caldă curentă și instalarea panourilor fotovoltaice pentru producerea de energie electrică. De asemenea, sunt prevăzute 2 stații de încărcare electrice”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Reabilitarea energetică a Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” prin PNRR

Aura Pîrvuleț

accentingorj.ro

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...