luni, 4 decembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Romanescu, după postarea lui Paraschiv: “Să dea explicații organelor abilitate”

Marcel Romanescu le cere organelor abilitate să-l ia la întrebări pe Mihai Paraschiv, consilier PNL, după afirmațiile făcute înainte de cel de-al doilea meci dintre CSM Târgu Jiu și HK Onnereds, contând pentru Turul al treilea preliminar din EHF. Fostul șef de la Transloc a scris pe rețelele de socializare că nu s-ar dori calificarea în grupele competiției europene.
Paraschisv susține că s-a bucurat pentru dubla victorie a CSM-ului, deși a avut informații că nu s-a dorit accederea în faza superioară a competiției. Liberalul a declarat că nu există suficiente fonduri pentru deplasările din EHF, mai ales că Primăria Târgu-Jiu s-a împrumutat peste 7 milioane de euro pentru a moderniza rețeaua de transport în comun. El a mers mai departe și susține că informația i-a fost furnizată de oameni din conducerea PSD.
Mihai Paraschiv, membru PNL


Edilul din Târgu Jiu susține că a fost pusă o presiune suplimentară extrem de mare pe sportivele de la CSM. Pe de altă parte, Romanescu a declarat că adversarii lui politici duc bătălia electorală pe mai multe fronturi.
Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu

Primarul cere ca declarațiile lui Paraschiv să fie verificate.
Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu

CSM Târgu Jiu le-a învins pe suedezele de la Onnereds în ambele manșe din Turul 3 preliminar al EHF, și s-a calificat cu + 5 la general.

sursa

Latest Posts

Parteneri Media