sâmbătă, 15 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Scoarța- Sat European de Tineret 2023!

Sectorul de tineret din comuna Scoarța se va putea dezvolta în anul 2023 deoarece a fost nominalizat drept Sat European de Tineret. În acest concurs au mai participat alte 9 comune din România, care au intrat în etapa de mentorat și în competiția finală pentru titlul de Sat European de Tineret 2023.

Reprezentanții sectorului de tineret au transmis că datorită obținerii titlului de Sat European de Tineret 2023, cât mai multă lume este așteptată să le fie evenimentul oficial de lansare Scoarța – Sat European de Tineret 2023., duminică, pe 4 decembrie, începând cu ora 12:00.
”Tinerii din Scoarța revin cu forțe proaspete!

Ca urmare a obținerii titlului de Sat European de Tineret 2023, vă așteptăm să ne fiți alături la evenimentul oficial de lansare Scoarța – Sat European de Tineret 2023.

Duminică, 4 decembrie, începând cu ora 12:00 ne dăm întâlnire cu tinerii, autoritățile și întreaga comunitate la Căminul Cultural Scoarța pentru a afla mai multe detalii referitoare la activitățile ce se vor desfășura în anul 2023 și despre drumul ce urmează să îl parcurgem împreună.

Titlul de Sat European de Tineret 2023 este acordat în cadrul programului European Youth Village, un program apolitic de organizare comunitară a tinerilor din mediul rural coordonat la nivel național de către Asociația pentru Dezvoltare Activă și Asociația Go Free. Pe parcursul mandatului tinerii din grupurile de inițiativă vor implementa la nivel local activitățile din candidatură, susținuți de către Guvernanța programului și de către autoritățile locale și județene.”, au transmis reprezentanții tineretului din Scoarța.

Casiana Hîncu

sursa

Latest Posts

Parteneri Media