luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Şi-au găsit “naşul”! Prima înfrângere categorică pentru CSM

CSM Târgu Jiu a cedat fără drept de apel confruntarea cu CS Gloria Bistriţa, disputată sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Meciul din Liga Florilor, transmis în direct pe PRO Arena, s-a încheiat 23-33.
Gazdele au început curajos partida, împinse din spate de acelaşi public numeros. Totuşi, echipa adversă s-a dovedit una extrem de arţăgoasă şi nu le-a dat prea multe opţiuni gorjencelor în ofensivă.
Extremele au făcut diferenţa în prima parte a meciului, jucătoarele vizitatoarelor fiind mult mai eficiente. CSM a lovit şi de trei ori bara şi, în ciuda intervenţiilor bune ale Ekaterinei Dzukheva, la pauză s-a intrat cu 11-17.
Elevele lui Liviu Andrieş au încercat să se apropie în startul părţii secunde, dar inexactităţile din tabăra noastră au fost taxate de trupa bistriţeană, care s-a dus la opt goluri după 43 de minute, 17-25.Din păcate pentru gorjence, şi Gloria a avut o portăriţă în zi mare, Renata Arruda, iar alb-albastrele nu au reuşit să taie din avantajul consistent al oaspetelor şi au făcut greşeli nepermise în atac.
În cele din urmă s-a terminat 23-33, echipa din Transilvania fiind singura care a câştigat detaşat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.
Cea mai bună marcatoare a CSM-ului a fost Ana Ciolan cu 6 goluri, în timp ce Nina Zulic a punctat de şapte ori pentru echipa din Bistriţa-Năsăud.

sursa

Latest Posts

Parteneri Media