luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Și copiii de la CSCCH Tg Jiu au primit cadouri de sărbători

Atmosfera sărbătorilor de iarnă se simte în plin și la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap (CSCCH) Târgu-Jiu. Aici, copiii vor avea parte de activități specifice, presărate cu surprize, cadouri și multe bucurii. Aceștia au colindat instituții precum: Consiliul Județean Gorj, Primăria Municipiului Târgu-Jiu și Complexul Energetic Oltenia.
”În luna decembrie, la nivelul CSCCH Târgu-Jiu au fost organizate și desfășurate activități în cadrul centrului, locația fiind decorată de sărbătoare, cu ajutorul personalului angajat, dar au existat și activități desfășurate în afara complexului. De neuitat pentru copii, dar și pentru personalul care i-a însoțit, rămâne serbarea care a avut loc la mall-ul din oraș, în data de 20 decembrie. Emoțiile nu i-au copleșit pe copii, dimpotrivă, entuziasmul lor a contribuit la reușita momentului artistic, spectacolul pus în scenă de micuți fiind pe placul publicului și al reprezentanților mall-ului, care i-au răsplătit cu cadouri și surprize.
De altfel, în această perioadă, au fost alături de copiii de la CSCCH
Târgu-Jiu mai multe persoane cu suflet bun, drept pentru care le mulțumim reprezentanților Asociației ”Marinuș Gălbenuș”, SC Multisolutions SRL și tuturor sponsorilor noștri.
În continuare, până la finalul anului, copiii de la CSCCH Târgu-Jiu vor avea parte de momente frumoase, specifice acestor zile speciale, simțind din plin spiritul și atmosfera sărbătorilor de iarnă. După Anul Nou, copiii din centrul de plasament vor merge într-o vacanță la munte, în stațiunea Rânca, mulțumită sponsorizării primite din partea companiei Lazăr Service Târgu-Jiu.
Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu-Jiu funcționează ca parte integrantă a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. În cadrul Complexului își desfășoară activitatea două servicii sociale: Centrul de Plasament destinat Protecției Rezidențiale a Copilului cu Dizabilități și Centrul de Recuperare (Tip Ambulatoriu) pentru copilul cu Dizabilități.”, transmit reprezentanții DGASPC Gorj, printr-un comunicat de presă.
Și copiii de la CSCCH Tg Jiu au primit cadouri de sărbători

Și copiii de la CSCCH Tg Jiu au primit cadouri de sărbători

Și copiii de la CSCCH Tg Jiu au primit cadouri de sărbători

Casiana Hîncu

sursa

Latest Posts

Parteneri Media