luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Siguranța românilor, prioritatea UNPR

Ședință importantă a UNPR. Reprezentanții formațiunii politice cer ca salariile și pensiile să fie majorate și susțin includerea România în Spațiul Schengen.

Este necesar ca autoritățile să acționeze rapid pentru diminuarea efectelor inflației, precum și pentru rezolvarea problemelor din domeniul energiei, al salariilor și al pensiilor. Statul român nu trebuie să permită ca oamenii să rămână fără locuri de muncă ori să nu-și mai poată plăti facturile, creditele.

“Posibilitatea ca vreun român să nu se poată încălzi în această iarnă este inacceptabilă, deci așteptăm măsuri urgente pentru ca nimeni să nu trăiască așa ceva. Mai ales că avem o țară binecuvântată cu resurse naturale”, susțin reprezentanții UNPR.

De asemenea, reprezentanții formațiunii politice au arătat că România trebuie să-și ocupe, în sfârșit, locul în Spațiul Schengen.

“Țara noastră îndeplinește, de mai bine de 10 ani, condiționalitățile privind securitatea frontierelor și îndeplinește toate criteriile necesare pentru a fi membru cu drepturi depline. Să nu uităm că România apără flancul estic al NATO și peste 1200 km de frontieră a UE, inclusiv la Marea Neagră. Trebuie să fim incluși în Spațiul Schengen, iar autoritățile române trebuie să fie ferme pe acest subiect”, se mai arată în comunicatul UNPR.

Aura Pîrvuleț

accentingorj.ro

Latest Posts

Parteneri Media