vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Situație confuză pe Aleea Digului! Comercianții susțin că amenzile sunt nejustificate

15 agenți economici care își desfășoară activitatea pe Aleea Digului, în Piața Centrală din Târgu Jiu, au fost amendați pentru că și-au expus mărfa în afara chioșcurilor. Pentru niciun metru de stradă pe care oamenii și-au înșirat produsele, trebuie să plătească acum amenzi de circa 2.000 de lei.

Comercianții s-au arătat extrem de revoltați de descinderile polițiștilor locali care, în urma verificărilor, au sancționat contravențional 15 dintre ei. Oamenii legii susțin că agenții nu au voie să-și expună mărfa în afara punctului de lucru autorizat. De cealaltă parte, comercianții spun că au voie să-și desfășoare activitatea până în linia trasată pe asfalt.

Tot comercianții susțin că nu pot să-și desfășoare activitatea doar în incinta tarabelor pe motiv că au foarte puțin spațiu. De asemenea, oamenii spun că legea nu se aplică la fel pentru toți.

Comercianți

Comercianții plătesc lunar chirii de peste 1.000 de lei pentru fiecare chioșc și susțin că nu beneficiază de nicio facilitate. Unii dintre ei au ajuns la capătul răbdării.

Comercianți

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, s-a luat măsura sancționării contravenționale a 15 agenți economici din perimetrul pieței.

Emilia Nicoleta Krupenschi, șef Birou Control Comercial

Verificările de acest gen în piețele din oraș rămân în atenția polițiștilor locali care vor efectua astfel de acțiuni și în perioada următoare.

Aura Pîrvuleț

Situație confuză pe Aleea Digului! Comercianții susțin că amenzile sunt nejustificate
Situație confuză pe Aleea Digului! Comercianții susțin că amenzile sunt nejustificate

sursa

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...