luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Spitalul din Novaci, dotat în fiecare an cu aparatură modernă

Spitalul din Novaci beneficiază în fiecare an de aparatură modernă. Majoriatea aparaturii va ajunge în special, în blocul operator, în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă ori în cea de Imagistică Medicală.
Unitatea spitalicească se poate bucura de aparatură de ultimă generație și de echipamente medicale moderne care vor sta la dispoziția pacienților. Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci, a transmis că până în martie se vor finaliza și achizițiile de echipamente medicale, urmând să fie instalat și CT-ul.
Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci:


De asemenea, acesta spune că pe viitor își dorește realizarea unui nou corp de spital pentru a putea extinde secțiile unității medicale.
Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci:

Una dintre cele mai importante aparaturi care le lipsește în prezent este un RMN, care, spune Emil Grigore, va fi achiziționat în perioada următoare.
Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci:

Reprezentanții spitalului au transmis faptul că aceste achiziții vor fi realizate pentru o buna functionare a Spitalului Orasenesc Novaci. Achizitionarea de echipamente medicale, este organizata pe cinci loturi.

Casiana Hîncu

sursa

Latest Posts

Parteneri Media