luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

STĂPÂNA MEA, CULTURA

Dorin Brozbă – unul din cei mai vizibili publiciști din Gorj, s-a remarcat de-a lungul timpului prin realizarea și producerea de filme documentare, producerea unor albume muzicale, este autorul multor cărți dar și întemeietorul, realizatorul și producătorul renumitelor festivaluri concurs, de folclor pentru copii ce poartă numele unor mari personalități, cum sunt: Maria Lătărețu, Maria Apostol, Filofteia Lăcătușu, Dominica Trop.

Aniversarea de 60 de ani a fost o reala surpriză pentru toți cei care îl cunosc. La multele cărți semnate ca autor a mai adăugat una. Una care face, cât un suflet de om! „Stăpâna mea, cultura”.

Dintr-o coperta în alta a concentrat întreaga sa activitate cu rânduri lungi și fotografii din arhiva personală ca o radiografie de viață și muncă asiduă pentru generațiile viitoare. A împletit tradiția, cultura și istoria cum nu se poate mai bine. Nu a făcut abstracție de nimeni. Nici de familie, nici de prieteni și amici, nici de presa audiovizuala. Fiecare are un loc al său pe un rând . Dar ca temă, așa cum sugerează și titlul, CULTURA te acaparează în 299 de pagini.

Eu un om de presă cu debut încă din 1981, de la 28 februarie. Avea atunci 18 ani și jumătate. Acum la cei 60 de ani, se bucură de faptul că a ajuns membru al UNIUNII ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA.

Mihaela Andreescu

STĂPÂNA MEA, CULTURA
STĂPÂNA MEA, CULTURA
STĂPÂNA MEA, CULTURA
STĂPÂNA MEA, CULTURA

sursa

Latest Posts

Parteneri Media