luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Transfer cu greutate pentru CSM Târgu Jiu


CSM Târgu Jiu a anunțat primul transfer pentru sezonul 2024-2025 din Liga Florilor. Oficialii clubului gorjean s-au înțeles cu Marija Petrovic, fostă finalistă a Ligii Campionilor.


Pe Marija Petrovic o recomandă experiența în Liga Florilor. La 30 de ani, a bifat deja șase sezoane în campionatul românesc. Este fostă campioană a țării cu SCM Râmnicu Vâlcea și de două ori finalistă a Ligii Campionilor EHF cu ZRK Vardar, din Macedonia.


Internațională din Serbia, Petrovic a evoluat în ultimele cinci sezoane la Gloria Buzău. Cu această formație și-a trecut în palmares Cupa României și Supercupa României.


“Mi-a atras atenția Târgu Jiu, pentru că mie îmi plac echipele care au ambiții și sportivitate. Sunt o jucătoare ambițioasă și, după atâția ani de joc, îmi doresc în continuare să câștig și să am meciuri bune. Vin cu dorința de a câștiga și sper să ajut echipa din acest punct de vedere. Vin să joc un handbal bun și inteligent, să cunosc oameni noi și să îmi fac prieteni noi. Sper ca împreună cu satff-ul tehnic și cu celelalte colege să ne îndeplinim obiectivele pentru sezonul viitor. Mă simt româncă. Acest stil de viață și de joc mi se potrivește pe deplin și cred că m-am descurcat foarte bine. Și sunt sigură că așa va rămâne. Trebuie să le spun fanilor de la Târgu Jiu că sunt foarte fericită că vom fi împreună în acest sezon, sper că vor fi la fel de pasionați ca până acum, și că vor veni în număr tot mai mare să ne susțină!”, a declarat noul pivot al gorjencelor pentru site-ul oficial al clubului.

Înțelegerea cu CSM Târgu Jiu este valabilă pentru un sezon.

Cătălin Pasăre


sursa

Latest Posts

Parteneri Media