vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

UCB, pas mare spre play-off

Echipa de handbal CS UCB Târgu Jiu este ca și calificată în play-off-ul Seriei C după succesul cu CS Universitatea Craiova. Handbaliștii gorjeni au revenit de la patru goluri și au învins formația din Bănie cu 36-32.

A fost un meci cu foarte multe ratări, dar nici eliminările nu au lipsit. La pauză, doljenii au avut avantaj de 4 goluri, 13-17, dar nu au putut ține ritmul până la finalul confruntării. Mihai Păun a primit cartonașul albastru și a luat loc în tribune lână antrenorul oaspeților, Costin Dumitrescu. Și căpitanul celor de la UCB, Alin Manole, a văzut cartonașul roșu. Cel din urmă a declarat după meci că decizia arbitrului a fost prea dură. Acum, liderul gorjenilor se gândește la duelurile din faza superioară.

Alin Manole, UCB Târgu Jiu

Antrenorul Adrian Gorun consideră că Universitatea Craiova a ieșit din cursa pentru play-off. Gorjenii au un avans important față de principalele contracandidate. Principalul celor de la UCB a declarat că încleștarea de pe parchet a fost una firească.

Adrian Gorun, UCB Târgu Jiu

UCB a contabilizat cinci victorii și două înfrângeri în acest sezon.

Cătălin Pasăre

sursa

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...