vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Victor Pițurcă, reținut!

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, a fost reținut, în noaptea de duminică spre luni, de procurorii anticorupție din București. Surse judiciare au spus, pentru GÂNDUL, că Victor Pițurcă a fost reținut într-un dosar care are legătură cu achiziții publice făcute în perioada pandemiei.
Acesta a fost reținut de procurori în cursul nopții, iar luni un complet de judecată va decide dacă va dispune o măsură restrictivă de libertate în cazul lui.
Potrivit acelorași surse, în același dosar este audiat, și unul dintre șefii Romarm.
Este vorba despre un dosar mai vechi în care s-au făcut mai multe percheziții și au fost deja audiate mai multe persoane, cunoscut opiniei publice sub numele de „Măști pentru MApN”.
Potrivit capital.ro, Firma lui Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer, a încasat 11 milioane de lei de la MApN, în urma livrării unor măști neconforme pentru COVID-19 în spitalele militare.
Procurorii DNA investighează acum posibile fapte de corupție comise de către generalii MAPN, dar și fapte de evaziune fiscală.

sursa

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...