miercuri, 12 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Viitorul, îngropată de Slobozia! Stîngă: Ori plec eu, ori jucătorii!

Viitorul Târgu Jiu a fost umilită pe teren propriu de Unirea Slobozia. Oaspeții s-au impus cu 4-0, după o partidă în care gorjenii au arătat limitați și neputincioși. Ca suferința să fie și mai adâncă, trei din cele patru goluri au fost marcate de foști jucători ai gazdelor, iar portrarul Krupenschi și-a trecut în cont o gafă mare în minutul 67, când a scăpat în plasă o centrare a lui Boțogan. Celelalte reușite ale meciului au purtat semnătura lui Ciprian Rus (31) și Vlad Prejmeran (39, 83).

Se va lăsa cu plecări de la Viitorul, a declarat antrenorul Florin Stîngă. Nu se știe însă cine va părăsi corabia: el sau unii jucători.

“E o mare umilință. Astăzi, am primit o lecție, din toate punctele de vedere. Din păcate, atitudinea noastră nu a fost cea corespunzătoare. Am întâlnit un adversar bun, care ne-a dominat la toate capitolele. Sper din suflet că am învățat ceva din toate astea. Nu mă așteptam la scorul acesta, eu mă așteptam să câștigăm. Le-am spus jucătorilor că vom avea probleme pe benzi, de unde vin cu centrări, dar, din păcate, nu au respectat lucrurile pe care le-am pregătit și am avut de suferit. Din păcate, în fotbal când nu respecți ce pregătești….Trebuie să acceptăm că aceasta ne este valoarea, atât putem în momentul de față. Normal că diferență e mare, dacă în repriza a doua, când ajungi prima oară la poartă, îți scapă portarul centrarea. Sunt…

sursa

Latest Posts

Parteneri Media