marți, 16 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Weber și Rujan i-au răspuns lui Lădaru! Ce spune Romanescu despre posibila bătălie electorală

Conducerea PSD i-a răspuns consilierului local Eduard Lădaru, după ce acesta i-a acuzat pe liderii din Târgu Jiu și Gorj ca au un “blat” cu actualul primar, Marcel Romanescu. Lădaru a declarat că proiectele sale nu sunt promovate în cadrul formațiunii politice, iar organizația municipală nu permite o competiție internă pentru desemnarea candidatului la viitoarele algeri locale.

Eduard Lădaru se simte pregătit să candideze la funcția de primar din partea PSD, dar a sugerat că șefii formațiunii politice nu vor să-i pună lui Marcel Romanescu un contracandidat puternic. În replică, președintele de la organizația județeană, Mihai Weber, a declarat că Lădaru poate informa cetățenii, oricând, despre proiectele sale. Pe de altă parte, deputatul este deranjat că Ladaru nu și-a strigat nemulțumirea în interiorul partidului.

Mihai Weber, președinte PSD Gorj

Președintele PSD Târgu Jiu, Cristinel Rujan, a exclus din start “blatul” la care face referire Eduard Lădaru. Rujan a spus că, până acum, cinci membri PSD și-au exprimat dorința pentru a fi sondați în vederea alegerilor locale. Studiul va fi realizat după sărbătorile de iarnă.

Cristinel Rujan, președinte PSD Târgu Jiu

Vestea că Eduard Lădaru ar putea fi contracandidatul său din partea PSD l-a făcut să zâmbească pe actualul edil, Marcel Romanescu. Deși nu crede în această variantă, primarul PNL spune că și-ar dori o…

sursa

Latest Posts

Parteneri Media