sâmbătă, 15 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Weekend plin pentru polițiștii gorjeni

Tot mai mulți gorjeni sunt prinși conducând sub influența alcoolului sau fără permis. Doar în ultimele zile, polițistii au identificat opt astfel de cazuri.

Un tânăr de 22 ani, din Cătunele, a sustras cheile autoturismului mătușii sale și a condus autoturismul pe drumurile din localitate, fără a poseda permis de conducere.

Ionela Popescu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

În aceeași zi, un alt bărbat de 47 de ani, din Bolboși, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671C- Ohaba Jiu, având permisul suspendat. 

Ionela Popescu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

În următoarea zi, a fost depiastat un bărbat de 56 de ani, din comuna Văgiulești, conducând băut pe un drum din localitate. Acesta avea o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ionela Popescu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Câteva ore mai târziu, polițiștii au mai prins la volan alt bărbat de 29 de ani, din comuna Cătunele, tot băut. Tânărul avea o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ionela Popescu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Polițiștii au mai prins la volan alți doi bărbați, tot băuți. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, din Bustuchin, și un bărbat de 38 de ani, din Godinești.

Aura Pîrvuleț

sursa

Latest Posts

Parteneri Media