miercuri, 12 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Cu gorjencele nu e de glumit! CSM și-a demonstrat valoarea la Craiova

Victorie mare pentru principala echipă de handbal de la CSM Târgu Jiu. Senioarele s-au impus într-o manieră entuziasmantă în etapa a noua din Liga Florilor.

CSM Târgu Jiu a trecut, în Bănie, de SCM U Craiova, scor 21-26, după un meci în care gorjencele nu au avut mari emoții. Deși nu s-au bazat pe două piese grele, Alexandra Gavrilă și Katarina Pavlovic, oaspetele au condus partida de la un capăt la celălalt. În opinia antrenorului Liviu Andrieș, diferența s-a făcut pe fază de apărare.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu

Cea mai bună marcatoare a CSM-ului a fost Angela Pușcaș. A reușit 7 goluri și a declarat după meci că locul gorjencelor este în Liga Florilor.

Angela Pușcaș, CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Elena Marica Bercu – Bianca Chiriță, Oana Bucă 5g, Angela Pușcaș 7g, Valentina Toader Trică, Mirabela Coteț 2g, Ira Zinatullina 4g, Andreea Chiricuță 3g, Adrian Țăcălie, Pal Ceandani, Florența Ilie, Iulia Andrei, Ana Ciolan 4g, Cristian Boian, Sabine Klimek 1g. Antrenor principal: Liviu Andrieș. Antrenor secund: Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici.

A fost al treilea succes în campionat pentru formația din Târgu Jiu și primul meci câștigat în deplasare. Etapa viitoare, pe 22 decembrie, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu CS Minaur Baia Mare. (foto facebook.com/SCMCRAIOVA.RO)

Cătălin Pasăre


sursa

Latest Posts

Parteneri Media