vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Explozie la un apartament de pe strada Minerilor

O explozie a avut loc astăzi într-un apartament de la etajul 2 al unui bloc din municipiul Târgu Jiu, de pe strada Minerilor. O femeie a fost dusă la spital.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o autoplatformă pentru lucru la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, echipajele de intervenție constatând că explozia nu a fost urmată de un incendiu, fiind afectat interiorul imobilului.
„În urma suflului exploziei, proprietara imobilului, o femeie în vârstă de 71 de ani a suferit arsuri la nivelul feței, dar este conștientă, stabilă și cooperantă.
Aceasta a fost transportată la UPU Târgu Jiu. Nu s-a impus evacuarea altor locatari, iar la o primă vedere, celelalte apartamente nu sunt afectate”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.(foto arhivă)

sursa

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...