miercuri, 12 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

În oglindă

Declarații la final de vot pentru locale și europarlamentare avem astăzi. Spune așa domnul Marcel Ciolacu, președinte PSD și prezidențiabil la toamnă: „Vă mulțumesc pentru încrederea acordată! Vă mulțumesc pentru că ați ales să votați #românește!

Vă mulțumesc că ați ales, printr-un vot categoric, menținerea României în marea familie numită Uniunea Europeană! Datorită votului vostru, România va avea o voce #puternică în Parlamentul European și vom putea lupta pentru țintele precum Schengen-ul terestru, salariul minim european și mai mulți bani pentru agricultura românească.

Vă mulțumesc că ați ales #stabilitatea în actul de guvernare și #performanța în administrațiile din toată țara! Încrederea acordată prin vot confirmă că am guvernat bine într-o perioadă complicată, iar măsurile luate de PSD la guvernare au fost apreciate de români.”

Domnul Nicolae Ciucă, președinte PNL și tot prezidențiabil, spune așa: „În această seară celebrăm victoria celor 9,3 milioane de români care au dat o lecție de democrație ieșind la vot, precum și a celor 2,3 milioane care au demonstrat că PNL este cea mai puternică forță politică de dreapta din România.

Le mulțumesc celor aproape 54% dintre alegători care au ales valorile europene și au spus un ”Nu!” hotărât extremismului. Nu celebrăm doar victoria partidului nostru și a Alianței, ci și a fiecărui român care vrea ca România să prospere.

Angajamentul aleșilor PNL și al meu personal este următorul: nu-i vom dezamăgi pe cei care ne-au votat. Vom continua să dezvoltăm comunitățile conduse de liberali. Într-o perioadă plină de provocări economice și de securitate, trebuie să rămânem uniți pentru a asigura stabilitatea de care țara are nevoie.

Le mulțumesc membrilor PNL pentru dedicarea și mobilizarea exemplare. Datorită lor am reușit să obținem aceste rezultate. Să nu uităm că, în acest an, mai sunt și alte alegeri, deloc ușoare, în care trebuie să fim învingători.

Sunt pregătit și mândru să lucrez în continuare alături de echipa PNL, în slujba românilor și a României.”Va fi interesant până la toamnă…

Ionuț Catrina

  • În oglindă

sursa

Latest Posts

Parteneri Media