vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Incidentele se țin lanț în Gorj

Incidentele se țin lanț în județul Gorj. Dacă în urmă cu câteva ore, în comuna Borăscu, un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, în urmă cu doar câteva minute, un alt bărbat de 55 de ani s-a electrocutat în timp ce efectua lucrări la sistemul de canalizare. S-a întâmplat în orașul Târgu-Cărbunești.

“Din păcate, în acest moment avem o altă situație de urgență în desfășurare. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care efectua lucrări la sistemul de canalizare în orașul Târgu-Cărbunesti și care s-a electrocutat. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj. Bărbatul este în stare de inconștiență, iar echipajele efectuează manevre de resuscitare”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

sursa

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...