sâmbătă, 15 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Moduri prin care poți să-ți îmbunătățești șansa de câștig la blackjack

Blackjack-ul este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou online și este de mult timp. Jocul te confruntă cu dealer-ul în care trebuie să-i învingi mâna fără treci peste 21 de puncte. Deși jocul de cărți se bazează în mare parte pe șansă, în ceea ce privește cărțile care ți se oferă, există câteva lucruri de luat în considerare atunci când  joci, ceea ce îți va oferi șanse mari de a avea succes. Cel mai mare indiciu pe care îl veți obține despre mâna dealer-ului atunci când jucați backjack – fie că este vorba de joc live sau în sala de cazinou– este cu cartea superioară. Aceasta este cartea pe care dealerul trebuie să ți-o dezvăluie înainte de a putea decide mutarea. Acest lucru ar trebui să vă ajute să vă decideți cu privire la următorul pas, fie că este să vă opriți sau să continuați .  Site-ul https://sloturipetocuri.ro/ va oferă în continuarea articolului sfaturi care nu dau greș.

   Nu da split la perechea de zecari

Fiecare are propria părere asupra perechilor și când este un moment bun pentru a le împărți și a le menține împreună, totuși, consensul este de obicei același cu 10, în sensul că se convine că nu ar trebui să fie împărțiți niciodată. Împreună, însumează 20, ceea ce este suficient pentru a câștiga un procent mare de mâini la blackjack. Să dorești mai mult de 20 în joc este foarte lacom și va fi o decizie pe care s-ar putea să o regreți mai târziu, dacă faci bust. Prin împărțirea zecarilor ați creat două mâini și veți fi într-o poziție bună de pornire, dar nu există nicio garanție că veți avea noroc cu următoarele cărți din pachet. S-ar putea să te coste de două ori mai mult decât ai început, decât atunci când ai împărțit perechile și ți se cere, de asemenea, să plasezi un pariu suplimentar pe mâna a doua.

Moduri prin care poți să-ți îmbunătățești șansa de câștig la blackjack

    Fii o provocare pentru dealer

Deși acest lucru poate părea foarte evident, ceea ce trebuie să faci în blackjack este să-l faci pe dealer să merite câștigul. Există ocazii în care merită să-ți asumi un risc pentru a-ți îmbunătăți mâna, dar dacă crezi că șansele de bust sunt mari, rămâi cu totalul tău, indiferent de ceea ce poate veni. Dealerul trebuie să ajungă la 17 înainte de a se putea opri și a  declara un punctaj. În această situație, ai mereu de partea ta o șansă. Dacă te-a învins, înseamnă că a meritat victoria.

   Ce să faci cu un soft 17?

Poate părea ciudat să faci altceva decât să ții pe 17, dar dacă mâna ta este un 17 moale, care va implica un as și șase, cel mai bine este să continuați să jucați. Asul poate fi folosit ca 11 sau 1, prin urmare ai la dispoziție două încercări pentru a ajunge chiar și aproape de 21. Dacă ai lovit un patru sau mai puțin cu prima carte din pachet, atunci ar trebui să stai. Cu toate acestea, cu ceva mai mare, asul va fi fixat ca un 1 și va trebui apoi să vă folosiți judecata cu privire la cât de mult mergeți, înainte de a rămâne.

   Împărțiți întotdeauna optarii

Dacă există o pereche în care ar trebui să vă împărțiți, categoric, aceasta trebuie să fie de optari. Combinați împreună, ei te lasă chiar în afara terenului sacru de 17 sau mai mult, cu un total de 16. Acest lucru îți dă o problemă prin faptul că, dacă stai, tot ce trebuie să facă dealerul este să-și atingă ținta minimă de 17 pentru a te învinge. Împărțind optarii ai avea două mâini noi și dacă ai lovi un 10 sau o carte de față cu una dintre acestea, un scor de 18 ți-ar oferi șanse mult mai mari de a câștiga cu cel puțin o mână.

Moduri prin care poți să-ți îmbunătățești șansa de câștig la blackjack

   Când și dacă să se dubleze?

Dublarea este o opțiune care vă este disponibilă după ce vă sunt împărțite cărțile de deschidere. Dacă îți plac șansele din acea poziție, ai opțiunea de a-ți dubla miza inițială, dar trebuie să iei o carte suplimentară dacă alegi să faci acest lucru. Aceasta este o propunere atractivă dacă începeți cu 11, deoarece 10 vă va crește scorul la 21, unde doar blackjack-ul vă poate învinge. Fiți atenți la dublare, totuși, dacă o faceți prea des și greșiți, este o modalitate rapidă de a-ți reduce banii.

  Amintiți-vă că un procent mare din pachet este 10

Merită să vă amintiți atunci când nu sunteți sigur despre următoarea mutare la blackjack, că într-un pachet standard de cărți, 16 din cele 52 de cărți au valoarea de 10. Aceasta înseamnă că există întotdeauna șanse mari să loviți una dintre acestea. Dacă cărțile tale sunt egale cu 11 sau mai puțin, probabil că vei fi mulțumit, deoarece îți va îmbunătăți masiv mâna. Cu toate acestea, când ești mult mai aproape de 21, un 10 ar termina jocul printr-un bust.

    Nu te lăsa niciodată purtat de o victorie sau o pierdere

Vor exista momente la blackjack în care nu vei putea face nimic rău. Cărțile pe care trebuie să le loviți vor ieși din pachet și, în alte ocazii, dealerul nu va putea face nimic. În egală măsură, vei avea curse în care te vei lupta singur. Este important să nu vă lăsați duși de creșterea mizei atunci când câștigați sau urmăriți reveniri când sunteți pe pierdere. Rămâneți la o miză cu care vă simțiți confortabil și păstrați controlul.

    Ai încredere în instinctul tău

Vor fi mai multe ocazii în care te vei confrunta cu un apel dur la blackjack în care trebuie să te decizi dacă să continui sau să rămâi. Instinctul tău este ceva în care trebuie să ai încredere în această situație. Mergând împotriva a ceea ce simți că este corect, vei ajunge să fii dezamăgit, dacă faci alegerea greșită.

      Concluzie

Deși blackjack-ul se bazează mult pe șansă, întotdeauna există moduri prin care poți aduce șansa de partea ta.

Latest Posts

Parteneri Media