marți, 16 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Orașul Târgu-Jiu are echipă în grupele unei competiții europene!

CSM Târgu Jiu s-a calificat cu o dublă victorie în grupele EHF. Gorjencele le-au fost superioare suedezelor de la Onnereds în meciurile disputate sâmbătă și duminică în Sala Sporturilor.
Ambele partide au fost transmise în direct de Accent TV și s-au încheiat cu victoriile trupei lui Liviu Andrieș, 29-27, respectiv 26-23. Ultimul meci nu a fost lipsit de dramatism. Alexandra Gavrilă a văzut cartonașul roșu după 11 minute, iar Angela Pușcaș a părăsit parchetul accidentată înainte de pauză. Chiar și așa, cu portărița Ekaterina Dzhukeva într-o formă de zile mari și cu o apărare care a funcționat excelent, echipa noastră a intrat la cabine cu un avantaj de șapte goluri, 15-8. Gorjencele au căzut în startul reprizei secunde, când Onnereds a venit la trei goluri, dar suedezele nu au avut puterea să se apropie mai mult de gazde.
Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Andreea Chiricuță, cu 7 reușite. Au urmat-o Ana Ciolan și Sabine Klimek, cu câte 5 goluri.
Antrenorul Liviu Andrieș a apreciat dăruirea și devotamenul jucătoarelor sale și a declarat că o astfel de performanță era greu de anticipat într-un timp atât de scurt.
Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu


Ekaterina Dzhukeva a rămas modestă și după partidă. Bulgăroiaca a declarat că victoria aparține echipei, iar apărarea a făcut diferența.
Ekaterina Dzhukeva, CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu este al treilea club gorjean care ajunge în grupele unei competiții europene de amploare după Pandurii și Energia.
Orașul Târgu-Jiu are echipă în grupele unei competiții europene!

sursa

Latest Posts

Parteneri Media