marți, 27 februarie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

PORTRET DE ARTIST – MARIA BUZĂ

Maria Buză este una dintre cele mai cautate artiste ale momentului, datorita talentului sau de a face spectacol in orice imprejurare se afla: fie la emisiuni televizate, la concerte, la nunti sau la petreceri private. O actrita desavarsita si o interpreta de muzica populara si de petrecere plina de patima, Maria Buza aduce un zambet tuturor celor care o privesc si o asculta.

O bucuresteanca adevarata, nascuta in luna lui Faurar 1969, in data de 26, Maria Buza isi face debutul in lumea artistica prin piesa “O batista in Dunare”, pe scena Teatrului National din Bucuresti, in rolul Smaranditei. Firea glumeata a artistei ii aduce si o colaborare cu grupul umoristic “Voua”, alaturi de care strabate Canada si SUA in turnee.

Albumele muzicale lansate de Maria Buza, “Fluturi galbeni” si “Piatra, piatra” s-au bucurat de aprecierea publicului, artista fiind atrasa de lumea muzicii inca din liceu, cand a dansat in ansamblul de amatori Doina Bucurestiului. Admiterea la Academia de Teatru si Film a surprins-o cu un colaj de muzica populara si Whitney Houston, iar anii studentiei au gasit-o pe scena cunoscutului restaurant “Sarpele Rosu”.

Cu o cariera bogata in spate, Maria Buza isi poate trece in palmares si numeroase emisiuni televizate, nu numai in calitate de invitat, ci si de prezentator, la “Tara vedetelor” si “O data in viata”. Oportunitatea care i-a oferit ocazia sa se manifeste pe plan muzical a fost emisiunea “Te cunosc de…

sursa

Latest Posts

Parteneri Media