vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Proiect de peste 1 miliard de lei, lansat de Aparegio Gorj

Aparegio Gorj a lansat, astăzi, cel mai ambițios proiect care va contribui la îmbunătățirea rețelei de apă și canalizare din județ. Valoare totală a investiției se ridică la peste 1 miliard de lei.

Noul plan presupune realizarea a 25 stații de tratare a apei potabile, a 61 km de conducte de aducțiune, 79 km de rețele de distribuție apă potabilă, 3 stații noi de epurare ape uzate, 234 km de rețele de canalizare și 79 stații noi de pompare ape uzate. De proiect vor beneficia toate orașele din județul Gorj și două comune, respectiv Peștișani și Turcinești. Investițiile se vor realiza prin intermediul celor 26 contracte de lucrări, 2 contracte de furnizare și 4 contracte de servicii cuprinse în proiect.

Traian Pătrășcoiu, director Aparegio Gorj

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a ținuț să-i felicite pe toti cei implicați în acest proiect.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj

Contractul pentru finanțarea proiectului a fost semnat la data de 23 decembrie 2020, între Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, și APAREGIO GORJ S.A., în calitate de beneficiar al finanțării.

Aura Pîrvuleț

accentingorj.ro

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...