vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Sală de sport modernă, în Mătăsari

Elevii comunei Mătăsari beneficiază de o sală de sport modernă. Această investiție a fost realizată cu fonduri europene, fiind vorba de o sumă de aproximativ 60.000 de euro.

Autorităţile locale din Mătăsari au obţinut aproximativ 60.000 de euro, fonduri europene, pentru modernizarea sălii de sport din incinta unităţii de învăţământ. Primăria Mătăsari a depus, prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) Sudul Gorjului, proiectul pentru reabilitarea sălii de sport a Colegiului Tehnic Mătăsari. Contractul a fost semnat, drept pentru care autorităţile locale au finalizat lucrările. Clădirea în care elevii liceului din Mătăsari desfăşoară activitate sportivă nu a mai fost recondiţionată de aproape patru decenii, iar autoritățile locale au dorit să le ofere elevilor cele mai bune condiţii, atât la orele de curs, cât și pentru desfăşurarea activităţilor sportive.

Casiana Hîncu

sursa

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...