vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Site de anunțuri auto gratuite, servicii de închirieri și transport marfă

Dacă sunteți în căutarea unui site de anunțuri auto gratuit care conține multe categorii de anunțuri pentru vânzarea de autoturisme second-hand, vă recomandăm cu încredere site-ul triauto.ro. Pe acest site de anunțuri sunt postate atât anunțuri pentru vânzarea de mașini cât și anunțuri pentru închirieri mașini și pentru servicii de transport.

            Este un site util atât pentru persoanele care doresc să vândă propria mașină cât și pentru dealerii auto care comercializează mașini de bună calitate precum și pentru persoanele interesate să cumpere autoturisme de bună calitate.

            Ofertele sunt foarte interesante! Mașinile postate au multiple îmbunătățiri, sunt sigure și verificate. Schimbul de ulei este realizat, filtrele sunt înlocuite cu produse originale, modalitatea de cumpărare fiind multiplă.

            Aproape toate modelele de mașini postate pot fi achiziționate atât printr-un sistem avantajos de rate bancare cu avans 0 cât și prin metoda leasing-ului financiar. Mai mult decât atât, aveți inclusiv posibilitatea de a oferi mașina veche la schimb (BUY-BACK).

            Servicii multiple într-un singur loc

            Pentru evenimente speciale, acest site de anunțuri vă oferă posibilitatea să închiriați limuzine frumoase, de diferite tipuri. De asemenea, aveți posibilitatea tot aici să alegeți o mașină sigură pentru închiriere. Serviciile de transport marfă sunt de foarte bună calitate. Experiența persoanelor care vor realiza aceste lucruri fiind de peste 10 ani în acest domeniu.

            Prezentăm în continuare, câteva oferte foarte avantajoase de mașini second-hand scoase la vânzare în acest moment pe site-ul gratuit de anunțuri:

            VOLKSWAGEN TOUAREG, anul fabricației 2008, kilometri rulați 241.000, tipul caroseriei este SUV, motor de tip Diesel, cutie de viteze automată, sistem 4×4, preț 7490 EURO. Îmbunătățirile sunt multiple: faruri xenon, automate, computer de bord, comenzi pe volan, climă automată bi-zone, sistem ABS. Mașina este neavariată. Poate fi cumpărată prin sistem de rate bancare sau sub formă de leasing auto. Se acceptă și mașina veche la schimb.

            PORSCHE PANAMERA, anul fabricației 2012, kilometri rulați 161.000, combustibil hibrid, cutia de viteze automată, tip caroserie Sedan, capacitate cilindrică 2995 cm3, prețul este de 22.990 EURO. Mașina are multiple îmbunătățiri, precum trapă, navigație, sisteme audio Bose, scaune full piele electrice, cu memorie, încălzite și ventilate, climă pe 4 zone, suspensii reglabile, eleron electric, volan încălzit, telefon Porsche, ecrane în tetiere, etc.

            Articole interesante în permanență postate pe Blog!

            Vă recomandăm cu această ocazie și articolele foarte interesante postate pe blog stiri auto . Sunt subiecte de actualitate, foarte interesante! Puteți citi aici tot felul de lucruri despre istoria unor producători celebri de mașini sau despre ultimele modele de mașini apărute pe piață. Sunt, de asemenea, postate articole despre mașini electrice, despre cele mai frumoase mașini din lume precum și despre mașinile preferate de către vedete. Este o incursiune interesantă în acest domeniu auto foarte captivant!

            “Bugatti – Mașini de lux”, “FIAT – Povestea lor a început acum 120 de ani”, “ASTON MARTIN – Un nume de succes!”, “LAND ROVER – O poveste britanică de succes!”, “VOLVO – Mai mult de 85 de ani de istorie fascinantă”, “Altfel de mașini”, “Masini electrice lansate în anul 2020”, “Cele mai ieftine mașini decapotabile SH din România”,”Cele mai vândute mașini din România în anul 2020” sunt exemple de articole interesante care pot fi citite chiar în acest moment de către persoanele pasionate de industria auto, direct pe site-ul de anunțuri triauto.ro.

            În felul acesta aveți ocazia să aflați lucruri mai puțin cunoscute despre fondatorii volvo , Aston Martin, Bugatti precum și despre modele de mașini luxoase de marcă.

            Pentru detalii despre toate categoriile de servicii precum și despre felul în care puteți începe o colaborare cu acest site profesionist de anunțuri auto, vă recomandăm să contactați un reprezentant din partea companiei chiar acum! Persoanele de aici sunt foarte amabile și foarte bine pregătite!

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...