miercuri, 12 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Continuăm împreună pentru Turcinești

Primarul Dumitru Modrea, cu o dedicare neclintită pentru progresul comunității locale, a pus suflet în fiecare proiect inițiat pe durata mandatului său. Acesta își exprimă dorința de a-și continua misiunea prin candidatura pentru un nou mandat din partea PSD, subliniind importanța experienței și a implicării personale în dezvoltarea comunei Turcinești.

Sub conducerea lui Dumitru Modrea, comuna a cunoscut o transformare vizibilă, grație proiectelor ambitioase din domenii variate – de la infrastructură până la programe sociale. Fiecare inițiativă a fost gândită să răspundă nevoilor cetățenilor și să aducă un plus de valoare comunității, demonstrând o viziune clară pentru o comună care se dezvoltă armonios.

Susținut de PSD, Dumitru Modrea prezintă argumente solide în favoarea unui nou mandat. Experiența acumulată, rezultatele palpabile obținute în mandatul actual și dedicarea pentru dezvoltarea comunei Turcinești sunt principalele atuuri care justifică încrederea în capacitatea sa de a și pentru următorii ani. Înțelegând complexitatea și provocările acestui drum, el se angajează să continue lucrul început, cu aceeași pasiune și angajament pentru binele comunității. VOTAȚI DUMITRU MODREA și lista de consilieri, oameni drepți, cu coloană vertebrală, cinstiți, serioși, care doresc binele comunității! Votați Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj! VOTAȚI PSD!

  • Continuăm împreună pentru Turcinești

  • Continuăm împreună pentru Turcinești

  • Continuăm împreună pentru Turcinești

sursa

Latest Posts

Parteneri Media