luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Promovare eurofotbalistică


Marcel Ciolacu, premierul României și prezidențiabil la toamnă, promovează pe Facebook țara asta. O fi bine, o fi suficient?


România merită vizitată: „Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase! Munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul românesc sunt destinațiile turistice unde veți dori să reveniți.


Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiți la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal.


Îi mulțumesc Ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Stefan Radu Oprea, pentru această inițiativă de promovare a atracțiilor românești ca destinații de vacanță!


P.S. Îl aștept, cu drag, pe prim-ministrul bavarez Markus Söder! Cu siguranță își va face amintiri unice în Delta Dunării și la Castelul Bran”.


Mai spune așa premierul despre România și Germania: „Legăturile economice, culturale și politice dezvoltate din ultimii 25 de ani fac din Bavaria un partener de încredere al României. Împreună cu Guvernul bavarez ne-am propus să extindem și mai mult colaborarea economică pe zona industrială și energetică. Totodată, am semnat astăzi protocolul de cooperare pentru IMM-uri, precum și pentru exploatarea oportunităților din zona Dunării în contextul provocărilor geopolitice actuale.

Mulțumesc Guvernului bavarez pentru sprijinul acordat în păstrarea valorilor naționale românești prin promovarea limbii și culturii românești în rândul diasporei.

P.S. Îi mulțumesc premierului Markus Söder pentru gestul de prietenie! (…) Ne vedem în finală!”
Asta cu finala e bună de tot. Dar să ne păstrăm optimismul.

Ionuț Catrina


    sursa

    Latest Posts

    Parteneri Media